Tattoo Weg Friesland

Op dit moment zijn we helaas niet in de gelegenheid om tatoeages te verwijderen. We doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn. Over verdere ontwikkelingen houden we u op de hoogte.

Methode

Heeft u genoeg van uw tattoo van uw oude liefde, of heeft u achteraf spijt gekregen dat u een tattoo heeft laten zetten. Wat iedereen kan overkomen. Dan bent u bij Tattoo Weg Friesland aan het goede adres. Tattoo Weg Friesland verwijdert vakkundig en met de modernste laserapparatuur uw tattoo alsof die er nooit geweest is. Afhankelijk van onder andere uw huidtype en de grootte van uw tattoo zijn 4 tot 7 laserbehandelingen nodig om uw tattoo te verwijderen. Wij zijn de goedkoopste tattoo verwijder kliniek in Friesland.

In een kosteloos intakegesprek wordt geanalyseerd of uw tattoo zonder risico door ons verwijderd kan worden. Is dat mogelijk dan geven wij een indicatie van het aantal behandelingen en de eerlijkste prijs per behandeling. Uw veiligheid en gezondheid staat voorop bij ons, zodat u met een tevreden en voldaan gevoel uw tattoo kan laten weg laseren.

Ook krijgt u informatie over de gevoeligheid van de behandeling want laseren is niet voor iedereen pijnloos. Daarna kunt u weloverwogen beslissen of u de behandeling wilt starten.

Tattoo laser verwijderen behandeling nederland

Call Now